Topp 20 rikeste skuespillere i verden (2024)

Hvem er de mest ekstravagante underholderne på planeten?

Fra kjente aktivitetsstjerner til observerte Oscar-vinnende underholdere, disse anerkjente underholderne har flotte filmografier som har hjulpet dem med å skaffe deres enorme rikdommer.

Innholdsfortegnelse

De rikeste skuespillerne i verden – Liste over de rikeste skuespillerne i verden

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (1)

Denne artikkelen dekker TV-programmene og filmene som setter dem på popularitetsstigen, så vel som de innovative bestrebelsene som førte til ytterligere økonomisk prestasjon.

Jami gertz

Totale eiendeler: 3 milliarder dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (2)

Jami Gertz er en amerikansk entertainer som kom til merkbar kvalitet i løpet av 1980-tallet, med filmen The Lost Young men som ga henne uunngåelig omtanke og gjorde henne klar for fremtidige filmjobber.

På midten av 1990-tallet hadde Gertz skapt en viss avstand fra å dukke opp i filmer, og satset på et omfang av avtaler og investeringsmuligheter.

Brock Pierce

Totale eiendeler: 2 milliarder dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (3)

Brock Pierce deltok i et effektivt skuespilleryrke som ungunderholder på 1990-tallet, og dukket opp i filmer som The Mighty Ducks, Little Big League og Problem Child 3.

Hans enorme totale eiendeler på $2 milliarder kom ikke fra skuespilleryrket hans, men snarere fra organisasjonen hans med Advanced Diversion Organization, etterfulgt av Web Gaming Amusem*nt-organisasjonen.

Jerry Seinfeld

Totale eiendeler: 950 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (4)

Jerry Seinfeld, kanskje den mest ekstravagante jokesteren på planeten, er mest populær for å ha spilt en variant av seg selv i den populære komedieserien Seinfeld, som kjørte i mer enn 10 år som et av de best evaluerte TV-programmene noensinne.

Han har også dukket opp som en besøkende stjerne på forskjellige show, inkludert The Larry Sanders Show og Curb Your Enthusiasm.

Dwayne Johnson

Totale eiendeler: 800 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (5)

Dwayne Johnson er en grappler som har blitt entertainer som har dukket opp i en rekke storfilmer, inkludert Skyscraper, San Andreas og Fast & Furious-etablissem*ntet.

Kjent for sin flotte konstitusjon og solide tilstedeværelse på skjermen, er han kanskje en av de mest bankable stjernene i Hollywood som jobber i dag, noe som har plassert ham høyt oppe på oversikten over de mest ekstravagante underholdere på planeten.

Shah Rukh Khan

Totale eiendeler: 600 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (6)

Kjent som "Kongen av Bollywood", har Shah Rukh Kahn dukket opp i over 80 filmer siden hans kall startet, og oppnådd forskjellige utmerkelser, inkludert 14 Filmfare Grants.

Med en rekke TV-programmer til hans navn og et omfang av støtte, har Khans totale eiendeler kommet til en forvirrende $600 millioner.

Utstyrt til å spille alt fra romantiske komediejobber og flere vanskelige utstillinger i mye roste filmer, er Khan kanskje Bollywoods mest bemerkelsesverdige underholder.

Tom Voyage

Totale eiendeler: 600 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (7)

Tom Journey ble en verdensomspennende kjendis i løpet av 1980-tallet med sine hitfilmer Risky Business og Top Gun.

Hans film fra 1989, Brought into the world on the Fourth of July, skaffet ham en Foundation Grant-betegnelse for beste entertainer, og befestet hans anseelse som en seriøs entertainer med innflytelse fra filmindustrien.

Desto mer i det siste har hans medjobber i Mission: Impossible-serien flyttet Tom Voyages totale eiendeler til $600 millioner, noe som gjør ham kanskje til den mest ekstravagante underholderen på planeten.

George Clooney

Totale eiendeler: 500 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (8)

Den amerikanske underholderen George Clooney fikk et brudd med TV-serien ER før han flyttet inn i Hollywood-filmer, og spilte hovedjobben i Gulf War-satiren, Three Kings.

Han traff titlene med jobbene sine i From Dusk Till Dawn og Far away with Jennifer Lopez, etterfulgt av Seas filmserie som skaffet mange millioner over hele planeten.

Robert De Niro

Totale eiendeler: 500 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (9)

Robert De Niro var hovedlyset i USAs nye filmbølge på 1970-tallet, og dukket opp i berømte filmer inkludert Mean Streets og Taxi Driver, koordinert av Martin Scorsese.

Hans hovedjobb i Scorsese's Raging Bull satte hans posisjon som en av USAs beste teknikkunderholdere, noe som førte til en rekke prisvinnende forestillinger på utstillinger de neste årene.

Kevin Hart

Totale eiendeler: 450 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (10)

Kevin Hart har dukket opp i mange hitfilmer, i tillegg til å skaffet seg millioner gjennom sine berømte live-parodibesøk.

Filmjobbene hans inkluderer The 40-Year Old Virgin, Ride Along og Little Fockers, med den konsoliderte filmindustrien brutto for filmografien hans i et stort antall dollar.

Arnold Schwarzenegger

Totale eiendeler: 450 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (11)

Ganske mulig av de mest ekstravagante kroppsbyggere på planeten, Arnold Schwarzeneggers totale eiendeler har kommet fra en ikke ubetydelig oppsummering av Hollywood-actionfilmer, med The Terminator-etablissem*ntet som i hovedsak bidrar til hans fulle fortjeneste.

Predator Total Recall og True Lies har bidratt til å presse Arnold Schwarzeneggers totale eiendeler til $450 millioner, støttet av ulike foretak gjennom hele livet.

Til tross for sine mange filmjobber, har Schwarzenegger lagt ressurser i vekttreningsartikler og tilrettelagt for Arnold Strongman Classic-prisene hvert år.

Ryan Seacrest

Totale eiendeler: 450 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (12)

Mediekarakteren, skaperen og underholderen Ryan Seacrest har anskaffet sine enorme samlede eiendeler i utgangspunktet som TV-vert og -produsent.

Kredittene hans inkluderer American Icon og Live With Kelly and Ryan, som de to har skaffet ham et stort antall dollar gjennom langsiktige kjøp.

TV-produksjonskreditter og hans interesse for Typo Keyboard har lønnet seg for Seacrest, og bringer hans totale eiendeler opp til $450 millioner.

Fra februar 2023 er Ryan Seacrests totale eiendeler vurdert til å være $450 millioner.

Mel Gibson

Totale eiendeler: 425 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (13)

Den australskfødte skuespilleren Mel Gibson traff verdensomspennende søkelyset etter å ha vist seg i den nominelle jobben i Mad Max-filmene på siste del av 70- og 1980-tallet.

Hans fremgang til Hollywood førte til at Mel Gibsons totale eiendeler steg, og ble kanskje en av Hollywoods mest generøst kompenserte underholdere i film som Lethal Weapon-serien og Braveheart.

Enorme interesser i eiendom og andre driftige bestrebelser har bidratt til å holde Gibson på det høyeste punktet i det rike sammendraget.

Adam Sandler

Totale eiendeler: 420 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (14)

Adam Sandler, som er en produktiv tegneserie og underholder med mange filmkreditter, har vært med i forskjellige hitfilmer på topp gjennom hele sitt yrke.

Filmkredittene hans inkluderer Grown-Ups-etablissem*ntet, Jack and Jill, og Happy Gilmore, og viser konsekvent på nært hold av vitseartister som Kevin James og David Spade.

Mer seriøse jobber i filmer, for eksempel, Punch Drunk Love og Uncut Gems har styrket hans posisjon som en fleksibel entertainer utstyrt for å formidle solide, oppsiktsvekkende forestillinger.

Fra februar 2023 er Adam Sandlers totale eiendeler vurdert til å være 420 millioner dollar.

Larry David

Totale eiendeler: 400 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (15)

Underholderen, spøkekunstneren og TV-produsenten Larry David skaffet sine enorme totale eiendeler gjennom sitt arbeid med Seinfeld-serien, samt sin egen serie Curb Your Enthusiasm.

Med et grunnlag i standup-satire og erfaring på Saturday Night Live, er David muligens en av de mest oppnådde underholderen som jobber i dag.

Mange av Davids enorme totale eiendeler på 400 millioner dollar er takket være opplagskuppene hans for Seinfeld, som har skaffet ham millioner i syndikeringsrettigheter.

Fra februar 2023 er Larry Davids totale eiendeler vurdert til å være $400 millioner.

Bill Cosby

Totale eiendeler: 400 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (16)

Bill Cosbys oppgang til popularitet fulgte med hans langvarige TV-serie, The Cosby Show, som styrte vurderingene i lang tid.

En av de mest generøst kompenserte profesjonelle tegneseriene på 1980-tallet, Cosby solgte likeledes et stort antall plater som vokalist gjennom hele 1970- og 1980-tallet.

Hans fangst og domfellelse for voldtekt i løpet av 2010-årene kastet en lang skygge over Bill Cosbys yrke, med legitime saker som utvikler seg.

Fra februar 2023 er Bill Cosbys totale eiendeler vurdert til å være 400 millioner dollar.

Jack Nicholson

Totale eiendeler: 400 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (17)

Jack Nicholson er enda en utrolig underholder med et yrke som strekker seg over flere tiår, som først har blitt synlig på en stund, for eksempel i One Flew Over The Cuckoo's Nest og The Shining.

Nicholson, den mest utvalgte hannen gjennom hele eksistensen av Institute Grants, har jobbet med sjefer inkludert Martin Scorsese og Roman Polanski.

Mens Nicholson formelt trakk seg fra skuespillet, ble han trukket nærmere å gjøre en besøkende opptreden i Ready Player One, men avslo forslaget.

Jackie Chan

Totale eiendeler: 400 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (18)

Jackie Chans totale eiendeler på $400 millioner har blitt anskaffet gjennom en lang og kjent levetid, og startet med hans banebrytende jobb i Drunken Master på siste del av 1970-tallet.

En sjokkerende serie med anerkjente actionfilmer fra Hong Kong fulgte, hvorav mange fremhevet at Chan bak kameraet tok på seg rollen som regissøren.

Jennifer Lopez

Totale eiendeler: 400 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (19)

I likhet med Mark Wahlberg startet Jennifer Lopez sitt yrke som vokalist og har jobbet sammen med sannsynligvis de mest ekstravagante rockestjernene på planeten i denne grensen.

Filmopptredenene hennes startet i løpet av 1990-tallet med roller i Anaconda, Hidden og The Cell som hevet hennes offentlige profil og generelt sett totale eiendeler.

Mark Wahlberg

Totale eiendeler: 400 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (20)

Mark Wahlberg startet sitt kall i avledning under navnet Marky Mark, og opptrådte i samlingen Marky Mark and the Funky Bunch.

Hans yrke etter musikk fikk ham til å gå inn i Hollywood-filmer, inkludert Planet of the Apes og fornyelsen av The Italian Job.

Mange av hans bemerkelsesverdige totale eiendeler på $400 millioner kom takket være hans standardopptredener i Transformers-serien, som har skaffet milliarder av dollar rundt om i verden.

Sylvester Stallone

Totale eiendeler: 400 millioner dollar

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (21)

En av de mest beryktede aktivitetsstjernene på 1980- og 1990-tallet, Sylvester Stallone er kjent for sine roller i Rocky, Rambo, og med Jason Statham i Expendables filminstitusjoner.

Filmer, for eksempel Demolition Man, som fremhevet en fantastisk ytelse fra Sandra Bullock, har skaffet ham en status som en stjerne som er i stand til fleksibilitet.

Topp 20 rikeste skuespillere i verden (2024)

References

Top Articles
John Wick: Kapitel 4 - Jetzt Streamen
John Wick: Kapitel 4 - Filmkritik - Film - TV SPIELFILM
Exclusive: Baby Alien Fan Bus Leaked - Get the Inside Scoop! - Nick Lachey
Otterbrook Goldens
Wells Fargo Careers Log In
Unlocking the Enigmatic Tonicamille: A Journey from Small Town to Social Media Stardom
Owatc Canvas
Evita Role Wsj Crossword Clue
Lesson 1 Homework 5.5 Answer Key
Mawal Gameroom Download
Ladyva Is She Married
Pro Groom Prices – The Pet Centre
Grace Caroline Deepfake
Who called you from 6466062860 (+16466062860) ?
Craftology East Peoria Il
111 Cubic Inch To Cc
Clear Fork Progress Book
Dtab Customs
Vigoro Mulch Safe For Dogs
Mychart Anmed Health Login
Icivics The Electoral Process Answer Key
Netwerk van %naam%, analyse van %nb_relaties% relaties
Student Portal Stvt
WRMJ.COM
Netspend Ssi Deposit Dates For 2022 November
Our 10 Best Selfcleaningcatlitterbox in the US - September 2024
Desales Field Hockey Schedule
Kamzz Llc
Springfield.craigslist
Gyeon Jahee
Plato's Closet Mansfield Ohio
Pinellas Fire Active Calls
Search All of Craigslist: A Comprehensive Guide - First Republic Craigslist
Leena Snoubar Net Worth
Mcalister's Deli Warrington Reviews
Alpha Labs Male Enhancement – Complete Reviews And Guide
R: Getting Help with R
Strange World Showtimes Near Century Stadium 25 And Xd
Pgecom
Copd Active Learning Template
Deezy Jamaican Food
Hampton In And Suites Near Me
UWPD investigating sharing of 'sensitive' photos, video of Wisconsin volleyball team
Amateur Lesbian Spanking
Headlining Hip Hopper Crossword Clue
Wzzm Weather Forecast
Legs Gifs
Walmart Front Door Wreaths
Cars & Trucks near Old Forge, PA - craigslist
Cognitive Function Test Potomac Falls
San Pedro Sula To Miami Google Flights
Qvc Com Blogs
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 5904

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.